OTTHONÁPOLÁS

Szakápolás, gyógytorna, betegfelügyelet a beteg saját otthonában, akár 24 órában is.

Rólunk

Cégünket, a Szilárd Segítség Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaságot, más egészségügyi szolgáltatóknál szerzett vezetői és manuális tapasztalattal rendelkező alapító tagokkal hoztuk létre 2008 márciusában, XV. kerületi székhellyel.Munkánk során igyekszünk a szerzett jó tapasztalokat hasznosítani, az ellenkező előjelüeket pedig elfelejteni, átalakítani, kijavítani, Szolgálatunkat a törvények, rendeletek maxmális betartásával magunk képére formálni.

ÁNTSZ működési engedélyünket 2008 szeptemberében kaptuk. Engedélyünk Budapest egészterületére, illetve Dunakeszi, Páty, Fót, Üröm, Budakeszi, Solymár és Nagykovácsi településekre vonatkozik.

Fő tevékenységünk az egyéb humán egészségügyi ellátás, ezen belül az otthoni szakápolás, valamint a szakirányú terápiás ellátás keretében a gyógytorna.

A szakember gárdát diplomás ápolók, OKJ ápolók, gyógytornászok valamint szociális gondozók alkotják.

2009. elejétől budapesti vonatkozásban a XXI. és XXIII. kerületre, illetve Dunakeszi és Páty területére OEP finanszírozással rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy ezekben a régiókban a szakápolás és gyógytorna ingyenesesen igénybevehető.

Szolgáltatásunk lényege, hogy a beteg legtovább tartózkodhasson saját környezetében, illetve a kórházból való hazaérkezése után, otthonában a lehető legmagasabb szintű egészségügyi és szociális ellátásban részesüljön.

Tevékenységünk során elengedhetetlen a háziorvosokkal és asszisztenseikkel, illetve a gondozási központokkal való kapcsolattartás, együttműködés. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 11
Heti: 77
Havi: 186
Össz.: 39 949

Látogatottság növelés
Oldal: Rólunk
OTTHONÁPOLÁS - © 2008 - 2019 - szilardsegitseg.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: otthonápolás dunakeszi - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »